ALFA Group Vector

Wat wij doen.

Als verwachtingen overtroffen worden, hebben wij ons ultieme doel bereikt.

We doen simpelweg alles wat nodig is om het best mogelijke resultaat te realiseren. Daarbij kijken we verder en zetten we graag die extra stap. Wij gebruiken onze kennis, kunde en ervaring om optimale waarde voor uw organisatie te creƫren en focussen ons daarbij op het volgende dienstenportfolio:

Wat wij doen.

Projecten & Turnarounds

Projecten & Turnarounds.

Het leiden en uitvoeren van projecten en turnarounds is een vast onderdeel van de ALFA dienstverlening. We maken gebruik van een lokale werkplaats waar we onze prefab werkzaamheden uitvoeren. Onze flexibele aanpak en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om snel de benodigde mankracht te leveren voor ieder project.

Lees verder

Onderhouds-werkzaamheden

Onderhouds-werkzaamheden.

We zijn gespecialiseerd in het on-site uitvoeren van onderhouds-werkzaamheden aan installaties en leidingwerk. Hiervoor leveren we de juiste middelen en het benodigde materieel. Indien nodig richten we een lokale werkplaats in.

Lees verder

Consultancy

Consultancy.

Door onze jarenlange ervaring aan de klantzijde hebben wij unieke kennis over de behoeftes van de klant, en begrijpen wij voor welke uitdagingen zij staan. Deze kennis zetten we graag in om u vrijblijvend advies te geven op het gebied van turnaround en onderhoud management. We kijken daarbij naar project controle en sturen op extra efficiƫntie en effectiviteit.

Neem contact op

ALFA staat voor Meer Waarde.

Bij ALFA denken we mee, maar ook vooruit: pro-activiteit en flexibiliteit is een vast onderdeel van de onze dienstverlening. We pakken de kansen zodra we ze zien en vinden altijd een oplossing. Echt. Altijd.