ALFA Group Vector

Onderhouds-werkzaamheden

We zijn gespecialiseerd in het on-site uitvoeren van onderhouds-werkzaamheden aan installaties en leidingwerk. Hiervoor leveren we de juiste middelen en het benodigde materieel. Indien nodig richten we een lokale werkplaats in. ALFA hanteert hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden en is gefocust op continue verbeteringsprocessen.

We nemen volledige verantwoordelijkheid en sturen op basis van total cost of ownership, transparante communicatie en betrouwbare samenwerking met onze klanten, medewerkers en partners.

 

 

Laatste nieuws.

 

SAFETY AWARD – Incidentmelding van de maand

07 februari, 2023
Lees meer
 

Even voorstellen: nieuwe medewerker bij ALFA Piping & Mechanical

17 januari, 2023
Lees meer
 

Een gezond en gelukkig 2023!

30 december, 2022
Lees meer

Wat wij doen.

Projecten & Turnarounds

Projecten & Turnarounds.

Het leiden en uitvoeren van projecten en turnarounds is een vast onderdeel van de ALFA dienstverlening. We maken gebruik van een lokale werkplaats waar we onze prefab werkzaamheden uitvoeren. Onze flexibele aanpak en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om snel de benodigde mankracht te leveren voor ieder project.

Lees verder

Onderhouds-werkzaamheden

Onderhouds-werkzaamheden.

We zijn gespecialiseerd in het on-site uitvoeren van onderhouds-werkzaamheden aan installaties en leidingwerk. Hiervoor leveren we de juiste middelen en het benodigde materieel. Indien nodig richten we een lokale werkplaats in.

Lees verder

Consultancy

Consultancy.

Door onze jarenlange ervaring aan de klantzijde hebben wij unieke kennis over de behoeftes van de klant, en begrijpen wij voor welke uitdagingen zij staan. Deze kennis zetten we graag in om u vrijblijvend advies te geven op het gebied van turnaround en onderhoud management. We kijken daarbij naar project controle en sturen op extra efficiƫntie en effectiviteit.

Neem contact op