ALFA Group Vector

Projecten & Turnarounds.

Het leiden en uitvoeren van projecten en turnarounds is een vast onderdeel van de ALFA dienstverlening. We maken gebruik van een lokale werkplaats waar we onze prefab werkzaamheden uitvoeren. We zijn tevens in staat om snel te kunnen schakelen bij eventuele urgente (prefab) werkzaamheden. Het leveren van de juiste kwaliteit en het voldoen aan de specifieke eisen vanuit onze klanten staan hierin uiteraard centraal.

Onze flexibele aanpak en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om snel de benodigde mankracht te leveren voor ieder project. De gekwalificeerde ALFA medewerkers hebben jarenlange ervaring en bezitten de juiste vakkennis die nodig is om projecten en turnarounds succesvol voor te bereiden en uit te voeren. Wij leveren de beste professionals in de industrie, die we blijven ontwikkelen, regelmatig waarderen en betrekken bij alles wat we doen. Daardoor groeien zij en groeien wij.

Laatste nieuws.

 

Najaar stop Alco Energy Rotterdam B.V.

17 oktober, 2023
Lees meer
 

Nieuwe mijlpaal project Cup of Tea 

06 oktober, 2023
Lees meer
 

Laatste status ‘Cup of Tea’ project

25 augustus, 2023
Lees meer

Wat wij doen.

Projecten & Turnarounds

Projecten & Turnarounds.

Het leiden en uitvoeren van projecten en turnarounds is een vast onderdeel van de ALFA dienstverlening. We maken gebruik van een lokale werkplaats waar we onze prefab werkzaamheden uitvoeren. Onze flexibele aanpak en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om snel de benodigde mankracht te leveren voor ieder project.

Lees verder

Onderhouds-werkzaamheden

Onderhouds-werkzaamheden.

We zijn gespecialiseerd in het on-site uitvoeren van onderhouds-werkzaamheden aan installaties en leidingwerk. Hiervoor leveren we de juiste middelen en het benodigde materieel. Indien nodig richten we een lokale werkplaats in.

Lees verder

Consultancy

Consultancy.

Door onze jarenlange ervaring aan de klantzijde hebben wij unieke kennis over de behoeftes van de klant, en begrijpen wij voor welke uitdagingen zij staan. Deze kennis zetten we graag in om u vrijblijvend advies te geven op het gebied van turnaround en onderhoud management. We kijken daarbij naar project controle en sturen op extra efficiëntie en effectiviteit.

Neem contact op