ALFA Group Vector

Wij zijn ALFA, gedreven specialisten met een missie.

Ons verhaal.

Hart voor de zaak.

ALFA is een jong bedrijf van enthousiaste specialisten met jarenlange ervaring in de petrochemische industrie. Wij managen projecten en turnarounds en voeren onderhoudswerkzaamheden uit. Dat doen we met passie, enthousiasme en focus op het leveren van toegevoegde waarde voor u en uw organisatie.

Met onze verschillende achtergronden, expertises en ervaring aan zowel klant- als aannemerszijde vormen we een gedreven en divers team met één grote droom: de allerbeste partner zijn die blijvende impact realiseert voor uw business.

 

Overal en altijd een oplossing.

Bij ALFA maken we graag het verschil en zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We ontdekken het liefst nieuwe mogelijkheden en dagen uit wat standaard is. Iedere dag opnieuw vragen we onszelf af of het beter en efficiënter kan.

We geloven dat waarde op veel manieren toe kan nemen en we laten graag zien dat het kan – en hoe het kan. De beste willen zijn is voor ons dan ook geen doel; het is onze motivatie. Of het nu om onze mensen, processen, strategie of materiaal/materieel gaat; we gaan ervoor om iedere dag opnieuw aan uw verwachtingen te voldoen en liever nog, te overtreffen.

Dat doen we met een oprechte insteek, heldere communicatie, eigenaarschap, respect voor elkaar en een cultuur van continue verbetering.

Samen Sterker.

We nemen het woord partnership heel serieus; we willen het beste uit elkaar halen. Dat geldt voor onze klanten, medewerkers en partners. Wij verdiepen ons in uw organisatie, uw mensen en onze opdracht. We zoeken altijd naar de juiste oplossing en stimuleren de discussie daarover graag. Die bevlogen betrokkenheid in combinatie met een kritische blik is de basis voor langdurige en waardevolle relaties.

 

Een man een man,
een woord een woord.

We gebruiken onze ervaring om ieder project goed te plannen en ons op ieder detail voor te bereiden. Maar we weten ook: geen twee projecten zijn hetzelfde en omstandigheden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Daarom standaardiseren we waar mogelijk, maar maken op maat wanneer dat zinvol en relevant is.

Vanzelfsprekend sturen we op maximale veiligheid en kwaliteit en is alles wat wij doen erop gericht het project binnen de gestelde doelstellingen af te ronden. Dus we halen die uitdagende deadline, we blijven binnen het budget en we vinden altijd de meest waardevolle oplossing. Ons motto is simpel: ‘een man een man, een woord een woord’.

Ambitie.

Iedere dag zien we als kans om waarde te creëren.

Onze ervaring in de petrochemische industrie heeft ons geleerd dat de makkelijkste of snelste weg, lang niet altijd de beste is. Als je werkt vanuit de gedachte ‘zo is het prima’ of ‘zo doen we het altijd’, vind je nooit de oplossing die de grootste impact genereert.

ALFA is ontstaan vanuit de overtuiging dat je jezelf altijd moet uitdagen om die andere, betere weg te vinden. Een open blik; proactieve werkwijze en focus op talentontwikkeling helpen ons om het échte verschil te maken.

Met deze waarde-gedreven ambitie willen we de best gewaardeerde partner-in-business worden voor ons klanten.

 

Hoe we dat willen realiseren.

Wij denken in mogelijkheden. Door goed te luisteren naar de uitdagingen en verwachtingen van onze klanten, creëren we kansen om het beste resultaat te boeken. Wat ons met onze klanten, partners en medewerkers verbindt, is de missie om dat sámen te doen. We pakken uitdagingen samen aan en vieren samen het succes.

We doen dat met een zeer betrokken en kundig team dat op transparante wijze samenwerkt en met een can-do mentaliteit verantwoordelijkheid neemt en geeft. Bij ALFA weten we: er is áltijd een manier waarop het wél kan.

Kernwaarden.

Waarde leveren doen we op “de ALFA manier”

Alles draait om doen wat we beloven; de juiste mensen op de juiste klus zetten, en doelgericht naar een oplossing zoeken. Want die ís er. Onze gespecialiseerde en vakkundige teams gaan tot het uiterste om iedere dag meerwaarde te leveren voor uw project en uw organisatie.

  • Dichtbij onszelf en betrouwbaar
  • Open en transparant
  • Verantwoordelijkheid
  • Respect en waardering
  • Het kan altijd beter
We blijven dicht bij onszelf en doen wat we beloven.

We investeren tijd en aandacht in de mensen met en voor wie we werken. Zo wordt vertrouwen verdiend en zo steunen we elkaar. En daar wordt iedereen beter van.

We zijn open en transparant.

We luisteren aandachtig, voeren het echte gesprek en maken heldere afspraken. Eerlijk inzicht in doelen, beweegredenen maar ook in de stand van zaken vinden we belangrijk.

We omarmen de verantwoordelijkheid, individueel en als team.

Iedereen is een schakel in het grotere geheel – we verdelen de rollen en verantwoordelijkheden en moedigen initiatief aan. We verliezen nooit de focus op het doel van onze klanten en stellen alles in dienst van het gezamenlijke resultaat.

We hebben respect voor elkaar en spreken onze waardering uit.

Bij ieder project maken de mensen het verschil, daarom ligt onze focus op ieder in zijn of haar waarde laten. Naar elkaar luisteren en feedback geven in een positieve sfeer zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen.

We geloven dat het altijd beter kan.

We vieren graag succes, maar kritisch terugkijken of het niet nóg beter had gekund vinden we net zo belangrijk. We dagen elkaar, onze klanten en onze partners uit om te reflecteren, te reageren en zo steeds te blijven verbeteren.

Het beste uit elkaar halen en samen succes vieren.

Het AlFA team

Pay-off vector

Jong bedrijf met jarenlange ervaring.

Het unieke hart van de ALFA organisatie wordt gevormd door de samenkomst van de commerciële achtergrond en de ervaring van Ergün Buga als toeleverancier in de petrochemische industrie, met de jarenlange ervaring van Richard Boogers in het managen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en van grote, complexe Turnarounds aan de klantzijde.

Hun verschillende kwaliteiten en ervaring vullen elkaar aan wat zorgt voor een solide balans tussen gedrevenheid, structuur en bewustwording. Samen met het team runnen ze het bedrijf waarbij de collectieve mentaliteit is gericht op dienstverlening met blijvende impact en om trots op te zijn.

Ergun Buga

Sales Director

Richard Boogers

Director

Corne Grinwis

HSE Manager

Saban Yilmaz

QA/QC Manager

Steven Minnen

Project Manager

Koos Boorsma

Project Manager

Johan van Vliet

Construction Manager

Sultan Buga

Financial Controller

Ayse Ayaz

Business Support

Henk Oudshoorn

Tender Manager

Aansluiten bij dit prachtige team?
Bekijk onze vacatures